Strategie Vintu de jos

Strategie Vintu de jos

Mesajul Primarului Comunei Vintu de Jos
Dragi locuitori ai comunei Vintu de Jos,
Fiecare generatie īsi are propriile provocari, iar de-a lungul istoriei acestea s-au confruntat cu responsabilitati diferite. Responsabilitatea generatiei actuale este de a crea o societate durabila.
Problema cheie a dezvoltarii durabile o constituie reconcilierea īntre: necesitatea continuarii dezvoltarii economice si sociale pe de o parte, protectia si īmbunatatirea starii mediului de pe alta parte. Este singura cale pentru banastarea generatiilor prezente si viitoare.
Pentru indeplinirea acestui deziderat a fost intocmit un set de masuri coerente care s-au concretizat in documentul: “Strategia de dezvoltare durabila a Comunei Vintu de Jos”.
Strategia cuprinde o prezentare a comunei, o analiza a situatiei actuale din punct de vedere social, economic, cultural si mediu, precum si obiective si directii de dezvoltare pe termen mediu si lung. Pentru definirea cat mai exacta a acestor aspecte, in elaborarea documentului au fost implicati toti actorii din comunitate, constituindu-se astfel un parteneriat intre administratia publica locala, organizatiile comunitare si mediul de afaceri privat īn directia solutionarii problemelor comunitare. click aici pentru restul articolului
Strategie Vintu de jos

Copyright Ā© 2010 Primaria Vintudejos

site realizat de Ultra Vision